Owned By : Paduwin Style Ventures [SA0383086-H] COPYRIGHT © 2020

BARANG SAMPAI BARU BAYAR!!

Sakit lutut?

Haa..ni nak bagitau ni..

Macam mana NAK kekal aktif walaupun lutut anda sakit!!

XTREME KNEE PAD

Pad lutut “Compression” mempunyai reka bentuk tali yang unik yang memberikan sokongan tambahan kepada lutut anda dan menghalang daripada meluncur ke bawah.

Direka untuk melindungi lutut, membantu pemulihan yang lebih cepat dan meningkatkan daya tahan otot.

1
Ramai yang dah BELI! Sangat Berkesan!

Takpe jangan risau. Untuk Semenanjung Malaysia, anda boleh guna pilihan COD (Cash On Delivery). Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

  • Barang akan sampai dalam 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen ketika barang sampai.
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.

Untuk Sabah dan Sarawak, anda perlu membuat bayaran terlebih dahulu. Dan tempahan anda kan dipos selepas kami menerima bayaran daripada anda. 

  • Barang akan sampai dalam 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Perlu buat bayaran terlebih dahulu. 
  • Kami akan menggunakan perkhidmatan POSLAJU membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM15 akan dikenakan pada pelanggan. 

Isi Borang Tempahan Sekarang!

Tempahan Xtreme Knee Pad

  • Alamat Lengkap
  • Untuk Mudah Tentukan Saiz
  • Untuk Mudah Tentukan Saiz
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Owned By : Paduwin Style Ventures [SA0383086-H] COPYRIGHT © 2020